به احتمال زیاد شما هم از طرفداران پر و پا قرص "سمبوسه" هستید. اما شاید از ترس افزایش وزنتان، خودتان را از این خوراکی سالم، مقوی و خوشمزه محروم کرده اید. شما با دستوری که در زیر آموزش می دهیم، می توانید این غذا را به صورت کاملا رژیمی تهیه کنید، میل کنید و لذت ببرید! :
موادی که شما برای تهیه این سمبوسه لازم دارید:
- آرد: یک پیمانه
- نخود سبز آب پز و له شده: نصف پیمانه
- لوبیا سبز آب پز و ریز خرد شده: نصف پیمانه
- برنج نیمه پخته شده: نصف پیمانه
- فلفل سبز ریز خرد شده: ۲عدد
- آب لیمو: ۲ قاشق مرباخوری
- شکر: یک قاشق مرباخوری
- روغن: نصف قاشق مرباخوری
- نمک و فلفل به: میزان کافی
- روغن: برای سرخ کردن (ترجیحا کم روغن استفاده کنید.)
آرد را با کمی (مثلا 2/5 دو پنجم استکان) آب ولرم مخلوط کنید تا خمیری نرم به دست بیاید. خمیر را به مدت ۱۵ دقیقه کنار بگذارید.
در ماهیتابه ای، یک قاشق مرباخوری روغن بریزید و لوبیا سبز و نخود را کمی تفت دهید.
در این مرحله آب لیمو، شکر، فلفل سبز، نمک و فلفل و برنج را نیز اضافه کنید و به مدت ۳تا۴ دقیقه تفت دهید،سپس از روی حرارت بردارید و بگذارید کمی خنک شود.
با کمی آرد و آب، مایه ای به غلظت خامه برای چسباندن لبه های خمیر تهیه کنید و کنار بگذارید.سپس از خمیر به دست آمده، ۸تا ۱۰ نان گرد و نازک تهیه کنید.
درصورت تمایل هر کدام از نان ها را به صورت قیف تا کنید در انتهای آن کمی مایه بریزید و تا بزنید، داخل آن را با مواد پر کنید و لبه آن را ببندید سپس آن را در روغن داغ سرخ و با سس دلخواه سرو کنید.
در ماهیتابه ای، یک قاشق مرباخوری روغن بریزید و لوبیا سبز و نخود را کمی تفت دهید.
در این مرحله آب لیمو، شکر، فلفل سبز، نمک و فلفل و برنج را نیز اضافه کنید و به مدت ۳تا۴ دقیقه تفت دهید،سپس از روی حرارت بردارید و بگذارید کمی خنک شود.
با کمی آرد و آب، مایه ای به غلظت خامه برای چسباندن لبه های خمیر تهیه کنید و کنار بگذارید.سپس از خمیر به دست آمده، ۸تا ۱۰ نان گرد و نازک تهیه کنید.
درصورت تمایل هر کدام از نان ها را به صورت قیف تا کنید در انتهای آن کمی مایه بریزید و تا بزنید، داخل آن را با مواد پر کنید و لبه آن را ببندید سپس آن را در روغن داغ سرخ و با سس دلخواه سرو کنید.
امیدواریم از آموزش فوق لذت برده باشید.
موضوع متفاوت است اما تقریبا آن است
طرح بندی و طراحی همان صفحه. انتخاب شگفت انگیز رنگ!