با آموزش آشپزی دیگری در خدمت شما هستیم.. : "سمبوسه رژیمی" ! با ما در ادامه مطلب همراه باشید..


به احتمال زیاد شما هم از طرفداران پر و پا قرص "سمبوسه" هستید. اما شاید از ترس افزایش وزنتان، خودتان را از این خوراکی سالم، مقوی و خوشمزه محروم کرده اید. شما با دستوری که در زیر آموزش می دهیم، می توانید این غذا را به صورت کاملا رژیمی تهیه کنید، میل کنید و لذت ببرید! : 

موادی که شما برای تهیه این سمبوسه لازم دارید: 
  •  آرد: یک پیمانه
  •  نخود سبز آب پز و له شده: نصف پیمانه
  •  لوبیا سبز آب پز و ریز خرد شده: نصف پیمانه
  • برنج نیمه پخته شده: نصف پیمانه
  • فلفل سبز ریز خرد شده: ۲عدد
  • آب لیمو: ۲ قاشق مرباخوری
  • شکر: یک قاشق مرباخوری
  • روغن: نصف قاشق مرباخوری
  • نمک و فلفل به: میزان کافی
  • روغن: برای سرخ کردن (ترجیحا کم روغن استفاده کنید.) 
آرد را با کمی (مثلا 2/5 دو پنجم استکان) آب ولرم مخلوط کنید تا خمیری نرم به دست بیاید. خمیر را به مدت ۱۵ دقیقه کنار بگذارید. 
در ماهیتابه ای، یک قاشق مرباخوری روغن بریزید و لوبیا سبز و نخود را کمی تفت دهید.
در این مرحله آب لیمو، شکر، فلفل سبز، نمک و فلفل و برنج را نیز اضافه کنید و به مدت ۳تا۴ دقیقه تفت دهید،سپس از روی حرارت بردارید و بگذارید کمی خنک شود.
با کمی آرد و آب، مایه ای به غلظت خامه برای چسباندن لبه های خمیر تهیه کنید و کنار بگذارید.سپس از خمیر به دست آمده، ۸تا ۱۰ نان گرد و نازک تهیه کنید.
درصورت تمایل هر کدام از نان ها را به صورت قیف تا کنید در انتهای آن کمی مایه بریزید و تا بزنید، داخل آن را با مواد پر کنید و لبه آن را ببندید سپس آن را در روغن داغ سرخ و با سس دلخواه سرو کنید. 


امیدواریم از آموزش فوق لذت برده باشید.