مواد اصلی این نوشیدنی، نعنا، لیمو ترش، و شکر است. با کمی آب.

  1. آب دو عدد لیمو (ترش) را بگیرید.  آن‌ها را به همراه پوست در مخلوط کن بریزید، ۲ پیمانه آب و دو/سوم پیمانه شکر اضافه کنید. و ۳۰ ثانیه این مواد را کاملا باهم مخوط کنید.

  2. مخلوط آماده شده را از صافی عبور دهید و داخل پارچ آب بریزید. دو پیمانه آب دیگر به آن‌ها اضافه کنید و به مدت ۱ تا ۲ ساعت در یخچال قرار دهید تا سرد شوند.

  3. برای سرو، لبه‌های لیموهای ترش را به لبه لیوان‌هایی که می‌خواهید سرو کنید بمالید. سپس آن‌ها را داخل شکر فشار دهید تا دانه‌های شکر به لبه لیوان‌ها بچسبد. (یک رسم که در مکزیک این کار را انجام می دهند.)

  4. در هاون کوچک فلزی، نصف پیمانه برگ‌های تازه نعنا را بریزید و بکوبید تا عصاره آن‌ها خارج شود. مراقب باشید آن‌ها له نشوند. در هر لیوان مقداری برگ نعنا بریزید. روی آن‌ها یخ رهای مکعبی بریزید و در آخر، مخلوط را اضافه کنید. حتی می‌توانید با برش های لیمو آن را تزئین هم بکنید.

  • نکته: از شکری استفاده کنید که به راحتی در آب حل شود.

عکس موهیتو

  • نوش جان!
  • آموزش ساخت موهیتو
  • منبع: irhowto