امروز - پس از گذشت 1 ماه و 6 روز از آخرین دستور آشپزی! - با آموزش تهیه "سوپ میگو همراه با لیمو و کنجد" در خدمت شما خوانندگان هستیم. در ادامه مطلب با تصاویر و طرز تهیه خدمت شما هستیم...


- زمان تهیه و پخت: 55 دقیقه

مواد لازم جهت تهیه سوپ میگو با سس لیمو کنجد (برای 6 نفر): 

  • میگو: 350 گرم
  •  پیازچه: 4 ساقه 
  • روغن کانولا: یک قاشق غذاخوری
  • فلفل دلمه‌ای زرد، قرمز، نارنجی و سبز: 2.5 پیمانه
  • سیر رنده شده: سه حبه 
  • زنجبیل تازه رنده شده: یک قاشق غذاخوری
  •   آب: 6 پیمانه
  • گل‌چه‌های کلم بروکلی: یک پیمانه
  • سس سویا: دو قاشق غذاخوری
  • فلفل قرمز خرد شده: یک چهارم قاشق چایخوری
  • اسفناج خرد شده: 4 پیمانه
  • پوست لیمو رنده شده: دو قاشق چایخوری
  • آب لیموترش: دو قاشق غذاخوری
  • روغن کنجد: یک قاشق غذاخوری
  •  دانه کنجد بوداده: به میزان لازم


طرز تهیه سوپ میگو با سس لیمو - کنجد
1. میگوها را پوست بگیرید و بشویید و کنار بگذارید تا خشک شوند.
2. پیازچه‌ها را خرد کنید. قسمت سفید آنها را کنار بگذارید. در یک تابه بزرگ، روغن را روی حرارت ملایم گرم کنید. بخش سفید پیازچه‌ها را تفت دهید تا نرم شوند. پس از آن زنجبیل و سیر را اضافه کنید. آنها را یک دقیقه تفت دهید. 
3. آب، کلم بروکلی، سس سویا و فلفل قرمز خرد شده را اضافه کنید. اجازه دهید مواد بجوشند. سپس حرارت را کم کنید. در قابلمه را بردارید و اجازه دهید دو دقیقه نیم‌ جوش شوند.
4. میگو و اسفناج را اضافه کنید. دوباره بگذارید بجوشد. بدون در 2 تا 3 دقیقه بگذارید نیم‌جوش شود. پیازچه، پوست رنده شده لیموترش، آب لیموترش و روغن کنجد را درون سوپ اضافه کنید.

 

در صورت تمایل می‌توانید با دانه‌های کنجد تزئین و سرو کنید.